translation service

enter your language below for a translation of this site:

achtergrond




De Tweekarspelenkunstroute is inmiddels een niet meer weg te denken evenement in Oost Groningen. Jaarlijks trekt de route meer dan 1000 kunstliefhebbers. In hun opzet om de bezoeker van zowel natuur als van cultuur te laten genieten is deze groep kunstenaars ruimschoots geslaagd. 







tkr groep 2012
tkr groep 2011
De Karspelen
De ca. 50 km lange kunstroute op de grens van Westerwolde en Oldambt kan zowel met de auto als met de fiets worden gevolgd. In de regio voert de route door de twee oudste kerkdorpen (=karspelen): Blijham en Bellingwolde. De omliggende dorpen Vriescheloo, Wedde, Bad Nieuweschans en Winschoten maken samen met het vestingdorp Oudeschans en het natuurgebied De Lethe, de Tweekarspelen Kunstroute tot een onvergetelijke belevenis.


tkr groep 2013
tkr groep 2014
Het logo

Het inmiddels bekende groene logo verwijst naar de twee groene kerkdorpen en de Westerwoldse Aa, die deze twee karspelen scheidt. Na 13 keer Tweekarspelen Kunstroute mogen wij met trots zeggen dat het voor velen een jaarlijks terugkerende traditie is geworden, om de twee laatste weekeinden van maart de kans aan te grijpen, het nieuwste werk van de deelnemende kunstenaars te bekijken.