translation service

enter your language below for a translation of this site:

Sterfan de Keijser - schilderijen

 Informatie over de kunstenaar

Stefan de Keijser,
schilderijen
Voorstraat 33, 
9696XG Oudeschans
tel. 0597-671952
email: dekeijserstefan@gmail.com
website: www.dekeijser.com
open atelier: van mei tot september, zondag 12.00 tot 17.00 uurStefan de Keijser (1970) is beeldend kunstenaar en woont en werkt in de pastorie van Oudeschans. De Keijser experimenteert met verschillende materialen en technieken. Hij schildert met olie-en acrylverf en combineert dit met materialen die hij in de kringloopwinkel of op de rommelmarkt vindt. Vooral atlaspagina’s, vergeelde pagina’s uit boeken, oude zwart wit foto’s, retrobehang, hout en schoolstempels hebben zijn voorkeur.
Meestal ontstaan de schilderijen zonder vooropgezet plan. Door deze werkwijze ontstaan er gelaagde werken waar veel details in te ontdekken zijn.
Het werk van De Keijser is surreëel en cartoonesk en bevat steeds vaker elementen uit zijn woonomgeving. Doordat het een verhalend karakter heeft roept het een keur aan associaties op. In vrijwel ieder werk laat een kleurrijke voorstelling tevens een onderhuidse spanning zien.

Het atelier van De Keijser en de galerie bevinden zich in de pastorie van Oudeschans. Beide zijn van mei t/m september iedere zondag van 12:00 – 17:00 uur en op afspraak open. Raadpleeg de website voor openingstijden of bel voor een afspraak.

werk van de kunstenaar


alpenkreuzer