translation service

enter your language below for a translation of this site:

welkom

SEIZOEN 2015 GEOPEND 

Het is zover. 
Het werk voor de kunstroute 2015 is gestart. 
De 18e editie zal worden gehouden op 21, 22, 28 en 29 maart. 
We hebben er zin in!


tweekarspelen kunstroute 2015:
staand vlnr: Nico Palar, Bert Veeman, Jeanne van Veghel, Willem de Bolster, Willem van der Sanden, Magna Postma, Herma Arensman, 
Ard Hesselink, Licita Langendijk, Cilia de la Court, Bart van Oijen. Zittend vlnr Jente Bagchus, Vivien Nieuwenweg

 VERANDERINGEN

Na vele jaren het voorzitterschap te hebben bekleed heeft Bert Veeman dit jaar de taak overgedragen aan Nico Palar. Dank Bert, voor alle inspanning door jou verricht en welkom Nico voor het zorgen voor continuiteit en vernieuwing!

Ook in het deelnemersveld de nodige veranderingen. Wim Mulder, Stefan de Keijser, Mieke van Es, Hester Schroor en Reny Helwes haken om uiteenlopende redenen af. We wensen ze veel succes in hun verdere loopbaan! Ook Jan van Well die het afgelopen jaar nog meedeed vanuit de Piekenier in Oudeschans is door zijn verhuizing naar Delfzijl nu definitief gestopt. Dat neemt niet weg dat zijn werk in de Piekenier nog genoeg te zien zal zijn!

Maar de tweekarspelenkunstroute blijft zich vernieuwen. Dit jaar mogen we liefst 3 nieuwe deelnemers verwelkomen: Magna Postma in Veelerveen (schilderijen), Vivien Nieuwenweg (fotografie en mixed media) in Winschoten en Willem van de Sanden in Wedderveer (schilderijen, grafiek, mixed media) vormen een welkome aanvulling op de diversiteit en aantrekkingskracht van de route. Over hun werk hier binnenkort meer. Welkom!

 DE ROUTE 2015  VIA GOOGLE MAPS

Net als vorige jaren kun t U de route al vast weer verkennen via de kaart in google maps. Deze kunt U hier vinden. (Overigens vindt U rechts bovenaan onder "En verder..." ook altijd een link naar de route.)
 
OVERZICHTSEXPOSITIE

Niet veranderd in 2015 is de locatie van de overzichtsexpositie, het ideale startpunt voor een dagje tweekarspelen kunstroute, waar van alle deelnemers verschillende werken te zien zullen zijn. Het afgelopen jaar was de expositie daar een groot succes, niet in de laatste plaats vanwege de unieke en historische locatie van de Garnizoenskerk te Oudeschans.


Onze dank gaat ook dit jaar weer uit naar de stichting Oude Groninger Kerken.Steeds meer mensen enthousiast over de TKR!Veranderde openingstijden 2015!In 2015 stellen wij onze ateliers open van 11.00 tot 17.00 uur op:

Zaterdag 21 maart

Zondag   22 maart

Zaterdag 28 maart

Zondag   29 maart